riasztórendszerek|video-megfigyelő rendszerek|tűzjelző rendszerek|biztonsági hangrendszerek|beléptető rendszerek|távfelügyelet
Kezdőlap
  Biztonságtechnika
  Megoldásaink
  Referenciáink
  Céginformáció
  Kapcsolat
 Magyar  English Mert az ördög nem alszik...

Biztonságtechnika...

Törvényi háttér

A személy- és vagyonvédelemi tevékenységet folytató szervezetek működését szabályozó törvények, rendeletek a teljesség igénye nélkül:

  • 1998. évi IV. törvény a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról.
  • 24/1998. (VI. 9.) BM rendelet a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról szóló törvény végrehajtásáról.
  • Ezeken túl irányadók még a PTK. rendelkezései, a szakmai szabályok előírásai stb.
  • A törvény kötelezővé teszi a szakmai szervezetekben való tagságot, definiálja a személyi feltételeket, a szerződések elemeit...

Az ŐRMANN Biztonságtechnikai Kft. tevékenységét a vonatkozó hatályos jogszabályok teljes mértékű betartása mellett, az előírásoknak minden szempontból megfelelően, a szükséges engedélyek birtokában végzi.

Személyi háttér

Egy tökéletesre tervezett rendszer üzemeltetése sem jelenthet száz százalékos biztonságot: a technika mögött minden esetben emberek állnak, s a bekövetkező hibák többségükben emberi mulasztásra vezethetők vissza.

Biztonság- és vagyonvédelemmel foglalkozó cégek esetén a személyi feltételek szigorúak, sokrétűek, ezekről külön törvény rendelkezik.
Munkatársaink kiválasztásánál éppen ezért a lehető legnagyobb körültekintéssel járunk el: kollégáink munkájukat a megfelelő szakképesítés megszerzése után, személyre szóló igazolványuk birtokában végzik; erkölcsileg megbízhatók, büntetlen előéletűek, egészségügyi szempontból alkalmasak, folyamatos képzésben, oktatásban részesülnek.

Garanciavállalás

Az ŐRMANN Biztonságtechnikai Kft. a jogszabályoknak megfelelően 12 havi garanciát vállal az általa tervezett és kiépített rendszerekre.
Ezen túlmenően, a kivitelezés után felajánlott karbantartási szerződés megkötése esetén egyedi garanciát nyújtunk: a szerződött összegért bármilyen meghibásodást javítunk, a termék cseréjét saját költségünkre vállaljuk.

Tippjeink - az Ön érdekében

A személy- és vagyonvédelmi tevékenységet folytató cégek bizalmi feladatkört látnak el, nem mindegy tehát, kire bízzuk értékeinket, biztonságunkat: célszerű és megtérülő ráfordítás, ha a szerződés megkötése előtt meggyőződünk róla: a kiválasztott cég a jogszabályi előírások betartása mellett végzi tevékenységét, rendelkezik a szükséges kamarai tagsággal, biztosítással, tapasztalattal, referenciával...

  • A szerződéskötéskor ügyeljünk rá, hogy a kötelező tartalmi elemek valóban szerepeljenek az iratban.
  • A szerződés tárgya pontosan kerüljön meghatározásra, rögzítve legyen a teljesítés helye, ideje, módja.
  • Külön kell kitérni a hibabejelentésre és a hibaelhárítást érintő kérdésekre: mennyi idő alatt kell a karbantartást végző cégnek a helyszínre érkeznie, mi a hibaelhárítás maximális ideje, egy esetleges alkatrész-csere költsége kit terhel.
  • A vállalkozónak a szerződésben garantálnia kell, hogy a javítást megbízható, szakképzett munkatársak végzik.
  • A szolgáltatás díját, a fizetés idejét és módját egyértelműen kell rögzíteni.
.: MARKETINGSUPPORT.Hu:.
Hogyan tarthatja meg Ön is ügyfeleit, és miként nyerhet meg újakat?
Költséghatékony marketing a kis- és középvállalkozások számára!  +36 20/967-3291  info[@]ormann[.]hu