riasztórendszerek|video-megfigyelő rendszerek|tűzjelző rendszerek|biztonsági hangrendszerek|beléptető rendszerek|távfelügyelet
Kezdőlap
  Biztonságtechnika
  Megoldásaink
  Referenciáink
  Céginformáció
  Kapcsolat
 Magyar  English Mert az ördög nem alszik...

Referenciáink...

Kamerarendszer

Egy Fejér megye határán fekvő ipari üzem tulajdonosa keresett fel bennünket, és kérte segítségünket a meglévő videó-megfigyelő rendszerek üzemeltetésével kapcsolatban. A megkeresés hátterében nagyobb értékű szerszámok eltűnése állt, melyet a menedzsment vett észre.
A kapott információk alapján elkezdtük tanulmányozni a kamerarendszert, melynek stratégiai pontjaira speed dome kamerákat telepítettek. A programozás alapján a portára telepített kamerák mozgása ismétlődő volt, minden alkalommal ugyanazt az utat járták végig. A ki- és belépő dolgozók jól láthatták őket, és lehetőségük volt megfigyelni a mozgásukat; ezáltal elkerülhették, hogy az archivált felvételeken szerepeljenek.
Döntésünk alapján a speed dome kamerák új funkciót kaptak. A kapukra fix kamerákat telepítettünk, így a gyárkapun belépő gépkocsik rendszáma is felismerhetővé vált. A gyárban azóta sem történt hasonló eset.

Egy műemléképület-együttes igazgatója cégünktől kért tanácsot egy kültéri videó-megfigyelő rendszer kivitelezésével kapcsolatban. A feladat az épület első- és hátsó homlokzatának megvédése volt a nyitott utca felől.
Ebben az esetben szintén speciális megoldás vált szükségessé. Ahhoz, hogy a videó-kamerák éjszaka is értékelhető képeket készítsenek, meg kellett volna világítani a területet. Az elkészített terveket a Műemlék Felügyelőség első körben elutasította, mert a cégünk által telepítendő nagyfényű éjszakai világítást fényszennyezésnek minősítették. Az infra megvilágítás és az infra - kamerák költsége azonban olyan mértékben növelte volna a beruházás teljes összegét, amit Megbízónk nem tudott vállalni.
A megoldást ebben az esetben egy speciális kamera felszerelése jelentette (128-szoros fényakkumuláció mellett), amely éjszaka is lát, és költsége nem haladta meg az erre a célra fordítható összeget. A rendszer ma is kiválóan működik; újabb referenciául szolgálva cégünk megbízhatóságát, kollégáink legmagasabb szintű szaktudását illetően.

Riasztórendszer

Egy belvárosi irodaház intézményvezetője kereste meg cégünket, mert a felújítás után döbbentek rá, hogy megfeledkeztek a riasztórendszer telepítéséről. A felújított épületben a fúrás, a vezetékezés kizárt volt, ezért a pontos helyszíni felmérés után egy speciális megoldást javasoltunk.
Munkatársaink az alapos tervezés után egy vezeték nélküli rendszert építették ki, melynek további sajátosságai, hogy az érzékelőket fúrás helyett ragasztással rögzítettük, illetve, hogy a távfelügyeletre történő riasztást GSM kommunikátorral oldottuk meg (a központ és a telefonvonal távolsága miatt is ki kellett zárnunk a vezetékes megoldást).
A munkálatok során a felújított épület állagát teljes mértékben megóvtuk, és két munkanap után átadtuk a kiválóan működő behatolás-jelző riasztórendszert. Megbízónk teljes mértékű megelégedését fejezte ki irányunkban.

Tűzjelző rendszer

Egy vidéki nagyváros háromcsillagos szállodájának kétségbeesett tulajdonosa kereste meg cégünket, mert a helyi tűzoltóhatóság mindössze három hónap haladékot adott a szállodai tűzjelző-rendszer kiépítésére.
A feladatot nagymértékben nehezítette, hogy a szálloda foglaltsága a következő három hónapra szinte maximális volt, és csak a befolyt összegből lehetett kigazdálkodni a rendszer kivitelezésének költségét. Az általunk elkészített terveket a tűzoltóhatóság elfogadta, és nekiláttunk a kivitelezésnek, ami kezdetben szinte lehetetlennek tűnt. Profi szervezést igényelt a munkánkat úgy végezni, hogy a szálloda vendégei ne lássák szakembereinket, ne hallják a munkával járó zajokat. Szobáról-szobára haladtunk, ahogy a szálloda foglaltsága engedte.
Kollégáink részéről még több munkára, kitartásra és még nagyobb odafigyelésre volt szükség, aminek eredményeképp a vállalt feladatot sikeresen és határidőre elvégeztük. Munkánk referencia-értékű, azóta hasonló körülmények között további három szálloda tűzvédelmi rendszerét alakítottuk ki.

.: MARKETINGSUPPORT.Hu:.
Hogyan tarthatja meg Ön is ügyfeleit, és miként nyerhet meg újakat?
Költséghatékony marketing a kis- és középvállalkozások számára!  +36 20/967-3291  info[@]ormann[.]hu